KD Speechless Scent

 

KD Speechless Scent 
Harga: KD Tiub RM100  (4ml), KD Spray RM100 sebotol (60ml)

KD Speechless Scent terdiri dari dua iaitu:

1) KD Tiub 4ml - pati haruman dalam krim yang pekat. Diperbuat daripada ekstrak tumbuhan dan bunga

2) KD Spray 60ml - adalah sejenis semburan yang sesuai digunakan untuk mempositifkan mood atau aura sekeliling. Kebiasaanya ia berbau harum tapi akan berubah jika ada sesuatu yang terkena semburannya. KD Spray boleh digunakan untuk kes rumah atau pejabat yang mengalami gangguan misteri. Ia juga boleh dispray ditubuh

 Cara-cara penggunaan KD Speechless Scent:
1. Bagi mereka yang mempunyai masalah selsema dan  berdengkur calitkan saja di hidung dan dada. In syaa Allah selsema akan sembuh.
2. Jika sedang alahan ketika hamil, stress dengan tugas harian, mabuk ketika dalam perjalanan, sapu juga dihidung. In shaa Allah beri ketenangan. 

3. Bagi yang mudah mengantuk ketika memandu, sapu ditangan, ramas dan genggam tangan dan hidu. In syaa Allah menyegarkan.

4. Bagi yang mengalami gangguan ketika tidur, atau mudah diganggu dengan makhluk halus, sapu di pusat dan nadi. Bagi bayi selalu menangis sapu juga di ubunnya. In shaa Allah, bayi mudah tidur dan tidak diganggu.

5. Bagi yang merancang untuk hamil, kami mencadangkan penggunaan 
KD Speechless Scent dengan Madu Sidr Yaman. In shaa Allah membantu untuk kehamilan. Suami isteri perlu amalkan madu sidr setiap malam dan pagi dan sapu KD Al Mujahid sebagai haruman

Adakah Haruman KD Speechless Scent ini tidak dibacakan sebarang ayat Al Quraan atau ruqyah. Ia sangat sesuai di sapu di bahagian intimasi.
Baca Testimoni di sini--->  http://bit.ly/testimonikd

Tempahan----> 
1) klik ke http://bit.ly/KDFRESH 
2) whatsapp ke 0136844409

Tiada ulasan:

Catat Ulasan