Rabu, 17 Februari 2016

Promosi Set: RM130 SAHAJA!!


Promosi Set: satu tiub KD +  1 mini Spray RM130 SAHAJA!!
Whatsapp 0136844409

Haruman KD SPEECHLESS SCENT bukan sekadar haruman biasa-biasa. Haruman ini mempunyai kelebihan tersendiri kerana ianya tahan lama dan dengan sedikit calitan baunya sangat menenangkan.

Haruman KD SPEECHLESS SCENT sesuai untuk semua golongan. In shaa Allah

Cara-cara penggunaan KD SPEECHLESS SCENT
1. Bagi mereka yang mempunyai masalah selsema dan berdengkur calitkan saja di hidung dan dada. In syaa Allah selsema akan sembuh.
2. Jika sedang alahan ketika hamil, stress dengan tugas harian, mabuk ketika dalam perjalanan, sapu juga dihidung. In shaa Allah beri ketenangan.
3. Bagi yang mudah mengantuk ketika memandu, sapu ditangan, ramas dan genggam tangan dan hidu. In syaa Allah menyegarkan.
4. Bagi yang mengalami gangguan ketika tidur, atau mudah diganggu dengan makhluk halus, sapu di pusat dan nadi. Bagi bayi selalu menangis sapu juga di ubunnya. In shaa Allah, bayi mudah tidur dan tidak diganggu.
5. Boleh dicampur air sebagai air bilasan terakhir selepas mandi. In shaa Allah menyegarkan
6. Bagi yang merancang untuk hamil, kami mencadangkan penggunaan KD SPEECHLESS SCENT dengan Madu Sidr Yaman. In shaa Allah membantu untuk kehamilan. Suami isteri perlu amalkan madu sidr setiap malam dan pagi dan sapu KD SPEECHLESS SCENT sebagai haruman. In shaa Allah.

KD SPEECHLESS SCENT ini tidak dibacakan sebarang ayat Al Quraan atau ruqyah. Bagi wanita, Ia sangat sesuai di sapu di bahagian intimasi.

Baca Testimoni KD SPEECHLESS SCENT di sini ---> http://bit.ly/testimonikd

Harga satu tiub KD 4ml RM100 . Kospos RM10

Untuk tempahan----> Whatsapp KD ke 0136844409

Tiada ulasan:

Catat Ulasan