Selasa, 21 April 2015

Apa itu KD Speechless Scent?

                 


Apa maksud KD?
KD bermaksud Khodeejah's Dakwah. Al Mujahid Trading mengambil sempena nama tokoh terkenal iaitu Saydatina Khodeeja binti Khuwalid, isteri Rasulullah SAW yang dikenali sebagai seorang isteri dan dalam masa yang sama ahli perniagaan wanita yang tersohor dan pendakwah yang terulung dalam sejarah peradaban Islam.
Semoga dengan semangat beliau dapat kami pinjam untuk memajukan lagi dunia dakwah dan perniagaan ini.

Apa itu KD Speechless Scent?
KD Speechless Scent adalah sejenis haruman yang berasal daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan alam yang mana ia secara dasarnya sekadar haruman biasa dan bukan ubat.
Produk haruman ini pada asalnya telah diberikan nama "Haruman KD" namun setelah mendapat maklumbalas daripada pengguna, namanya telah ditukarkan kepada KD Speechless Scent.
KD Speechless Scent mendapat namanya "Speechless" daripada para pengguna setianya yang menggambarkan ianya satu produk haruman unik yang lain daripada lain.

"Speechless" adalah perkataan daripada Bahasa Inggeris yang membawa maksud; Kelu, Bungkam, Tiada kata-kata yang dapat digambarkan. Itulah respon awal yang diterima daripada setiap orang yang pernah dicalet haruman KD Speechless Scent ini. Ianya berbau harum semerbak tetapi lembut dan tidak menyengat, memberikan rasa kedamaian dan ketenangan kepada pemakainya malah fungsinya melebihi daripada sekadar haruman biasa.
Hebat anugerah Allah ini.

KD Speechless Scent adalah krim pekat berwarna putih yang harum dan berbeza dengan haruman-haruman lain yang berada di pasaran yang kebiasaannya bersifat cecair.

KD Speechless Scent adalah haruman yang dapat membantu dan menangani masalah seperti berikut:
1. KD sesuai untuk menangani emosi dan mengembalikan mood ceria.
2. Digunakan sebagai haruman penenang.
3. Menangani masalah baran, menangis dan meragam.

>>> Beli KD disini > http://bit.ly/kdalmujahid @ sms/wa 013.684.4409

Tiada ulasan:

Catat Ulasan